Dit jaar hebben we onze vertrouwde prestatiebladen vernieuwd. Zo moet het zowel voor jou als voor ons gemakkelijker worden om alles bij te houden en te berekenen. Nieuw is dat we nu met een eengemaakt prestatieblad werken. Hierop kan je zowel je wedstrijden en individuele prestaties vermelden.

Daarnaast hebben we ook de reglementen voor de klassementen en vergoedingen opgefrist. We hebben deze zo duidelijk mogelijk proberen maken voor onze atleten. Om niet voor verrassingen te komen, kan het altijd interessant zijn om deze eens na te lezen.

Kom je niet aan genoeg wedstrijden voor een klassement? Vul het prestatieblad toch in! Wie weet kom je wel in aanmerking voor de lidgeldkorting, regelmatigheidsklassement of de forfaitaire onkostenvergoeding.

Opgelet! Hou dit ingevuld prestatieblad goed bij. Om de lidgeldkorting, regelmatigheidsklassement en forfaitaire onkostenvergoeding te kunnen berekenen, moet je in oktober een volledig ingevuld prestatieblad doorsturen. Dit betekent dat je in oktober én je pistewedstrijden én ook je veldlopen, indoorwedstrijden en alle jeugdactiviteiten moet invullen.

Deadline indienen prestatiebladen van afgelopen zomerseizoen is 1 mei 2023.

Meer info over de klassementen, vergoedingen en kortingen vind je terug op de “Premie / Korting” pagina’s.