Nieuwe reeks van Start To Run komt eraan

door | 18 maart 2021

Vanaf 7 april 2021

AS Rieme organiseert een nieuwe reeks Start2Run. Na 10 weken kan je 5 km aan één stuk lopen zonder te wandelen. In principe kan iedereen dit doel bereiken!

Lopen is dé sport bij uitstek om een goede conditie op te bouwen. Bovendien is lopen ontspannend en de stimulerende sfeer van de groep helpt je om het vol te houden.
Tijdens de trainingen wordt de looptijd geleidelijk opgevoerd. Je begint met 1 minuut lopen, 1 minuut wandelen, 2 minuten lopen, 2 minuten wandelen, … tot je ongeveer een half uur aan een stuk kan joggen.
Niet alleen het lopen zelf komt aan bod maar ook spierversterkende oefeningen. Je wordt hierbij begeleid door gediplomeerde begeleiders.

De voordelen? Je voelt je fitter, gezonder, zelfzekerder en je bent beter beschermd tegen onder andere hart- en vaatziekten. Tienduizenden hebben al deelgenomen aan een Start2Run-reeks!

De startdatum van deze reeks wordt woensdag 7 april. Dan wordt er gedurende 10 woensdagen gelopen, tot en met 9 juni. Afspraak telkens om 18.30 u aan de kantine van AS Rieme.

Deelnemen kost 30 euro, waarvan je een deel via je ziekenfonds kunt terugkrijgen. Bezorg ons daarvoor bij het begin van de sessie het attest van je ziekenfonds en je krijgt het op het einde van de reeks ingevuld terug mee naar huis.

Na afloop van de reeks volgt een test en diploma-uitreiking. 

Inschrijven doe je liefst via het online inschrijvingsformulier of in de kantine op dezelfde dag (7 april) vanaf 18u.

Schrijf het juiste bedrag (€30) over naar:
AS Rieme – BE45 7370 1331 3089
Mededeling: naam + start2run

Info:
carinevanhulle@telenet.be (0477/83.41.13)
rondasluc@hotmail.com (0476/32.94.57)

Volgende wedstrijden

Er zijn momenteel geen wedstrijden gepland...

Volgende activiteiten

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland...

Bedankt sponsors