Indienen prestatiebladen en lidgeldkorting

door | 2 oktober 2021

Het zomerseizoen zit er zo goed als op. Tijd dus om ons huiswerk te maken. Iedereen die aan zeven zomerwedstrijden deelnam kan een prestatieblad invullen. (tellen ook mee: de oefenwedstrijden op 23 april in Lokeren en 8 mei in Ertvelde) Op basis daarvan wordt een klassement per categorie opgemaakt. Meer info vind je op deze pagina. Let op: deadline voor het indienen is 1 november. Formulieren die onze verantwoordelijke Bart Aers (bart.aers@telenet.be) na deze datum bereiken worden niet meer meegerekend.

Ook atleten die een podium behaald hebben op een kampioenschap of een andere uitzonderlijke prestatie hebben geleverd kunnen aanspraak maken op een individuele prestatievergoeding. Ook zij dienen een formulier in te vullen. Alle info vind je eveneens op de desbetreffende pagina.

Jeugdatleten die aan voldoende wedstrijden deelnamen, komen tot slot in aanmerking voor een korting op de lidmaatschapsbijdrage. Alle info vind je hier. Vanwege de coronacrisis werden de criteria voor deze korting (tijdelijk) versoepeld. Dat kan je onder RL 09 nog eens nalezen.

Wij organiseren…