22 december 2020

Beste sympathisanten,

Zoals bij zo velen, zijn de plannen door Corona duchtig in de war gestuurd. Misschien waren jullie zomerse plannen al wat door elkaar geschud, niets belet ons de eindejaarsperiode thuis een feestelijk tintje te geven.

AS Rieme en La Vinoteca slaan de handen in elkaar met een wijnverkoop waarbij we als sponsor graag 20% van de verkoop afstaan ten voordele van de club.

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?

De wijnen kunnen “Coronaproof” aangekocht worden via ons online platform: www.lavinoteca.shop

Neem rustig de tijd om eens door het gamma te gaan. Bij La Vinoteca zijn we steeds telefonisch of via mail bereikbaar voor bijkomende vragen of info.

Voor de eindejaarsperiode hebben we enkele pakketten ter beschikking met een aperitief en diverse wijnen. Je kan deze terugvinden op: https://www.lavinoteca.shop/wijnpakket/

  • Deze actie is geldig op het gehele assortiment behalve de geschenkverpakkingen, accessoires, bieren en de reeds lopende promoties.
  • Gebruik de kortingscode AS_RIEME2020 tijdens het afrekenen in de webshop en klik op activeren:
  • Deze actie loopt van zondag 15 november tot dinsdag 22 december
  • Betalingen kunnen eenvoudig geregeld worden via ons online betaalplatform (Bancontact, Paypal, Visa…)
  • Door een recente wijziging in de Coronamaatregelen kunnen bestellingen NIET afgehaald worden op de club!
  • Je kan de bestelling afhalen bij La Vinoteca: Holstraat 1, 9940 Ertvelde op vrijdagnamiddag van 14u – 18.30u of op zaterdag van 9.30u – 18.30u. Je ontvangt een bericht wanneer jouw bestelling klaar staat.

2020 is het jaar waar het woord “eindejaarsbubbel” plots een heel andere betekenis kreeg. We wensen jullie alvast aangename feestdagen en een goede gezondheid!

Philippe & Pieter

La Vinoteca