Aansluiten bij onze Vikingfamilie

Word jij ook een Viking?
Vanaf 18 september 2023 kan je lid worden van AS Rieme voor het komende atletiekseizoen 2023-2024. Je kan aansluiten bij onze club vanaf geboortejaar 2017.
Raadpleeg ook onze infobrochure en lees ook het intern reglement van onze club. Zo ben je reeds op de hoogte van de doelstellingen en regels binnen onze sportclub.
Het derde en alle volgende leden van het gezin (enkel voor wedstrijdatleten) krijgen €20 korting. Gelieve hiervoor zelf contact op te nemen met penningmeester@asrieme.be.

Recreanten

Naast competitieve sporters begeleidden we afgelopen jaar ook een aantal recreanten naar hun doelen. Gerichte en persoonlijke begeleiding en trainingsschema’s hebben voor deze categorie immers ook zeker nut om hun doelen te behalen.

Men kan lopen naar eigen tempo zowel individueel als in groep. De begeleide trainingen worden door ervaren looptrainers gegeven. Het lidgeld bedraagt €50, verzekering inbegrepen.

G-werking

Wij willen ons als atletiekclub engageren om kinderen vanaf 6 jaar de mogelijkheid te bieden tot aangepast sporten waar nodig. Atleten met en zonder beperking sporten dan ook met elkaar, indien mogelijk en naast elkaar.

Indien je nog vragen hebt rond de G-werking, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Steunen

Draag je onze club een warm hart toe, maar die loopkilometers zie je toch niet zo zitten? Je kan ook gewoon steunend- of erelid worden.

David Moens

David Moens

Ledenverantwoordelijke
Is er nog iets niet duidelijk of heb je vragen? Aarzel dan niet om onze ledenverantwoordelijke te contacteren!