Premiestelsels, vergoedingen en lidgeldkorting jeugd

Veldlopen

het veldloopklassement

p

Beloning voor je behaalde resultaten in het veld.

t

Deelnemen aan ten minste zes veldlopen. Start je in meer veldlopen, dan tellen maximaal de acht beste mee. Afhankelijk van de wedstrijd zijn er meer of minder punten te verdienen. Alle veldlopen leveren punten op, maar veldlopen uit onze veldloopkalender zijn hoger gequoteerd. Ook CrossCups en kampioenschappen brengen meer punten op. Doe je aan onze oefenveldloop mee dan krijg je daar eveneens extra punten voor.

Op basis van het aantal behaalde punten wordt per leeftijdscategorie een klassement opgemaakt: het veldloopklassement. Dit wordt uitgereikt op onze jaarlijkse clubbarbecue.

Let op! Om in aanmerking te komen dien je zelf een prestatieblad in te vullen en te mailen naar onze klassementsverantwoordelijke Bart Aers. (klassementen@asrieme.be)

Indoor

het indoorklassement

p

Beloning voor je behaalde resultaten tijdens het indoorseizoen.

t

Deelnemen aan ten minste twee verschillende disciplines en aan minimaal drie indoorwedstrijden. Bij de jeugd wordt een klassement opgemaakt op basis van het aantal wedstrijden. Vanaf cadet wordt de IAAF- scoringtabel gebruikt. De betere masters die de top drie halen bij de seniores worden eveneens opgenomen in het klassement van de seniores. Verbeter je een clubrecord dan krijg je extra punten.

Het indoorklassement wordt uitgereikt op onze jaarlijkse clubbarbecue.

Let op! Om in aanmerking te komen dien je zelf een prestatieblad in te vullen en te mailen naar onze klassementsverantwoordelijke Bart Aers. (klassementen@asrieme.be)

Outdoor

het outdoorklassement

p

Beloning voor je behaalde resultaten tijdens het outdoorseizoen. (zomer)

t

Deelnemen aan ten minste twee verschillende disciplines en aan minimaal zeven outdoorwedstrijden. Bij de jeugd wordt een klassement opgemaakt op basis van het aantal wedstrijden. Vanaf cadet wordt de IAAF- scoringtabel gebruikt. De betere masters die de top drie halen bij de seniores worden eveneens opgenomen in het klassement van de seniores. Verbeter je een clubrecord dan krijg je extra punten.

Het outdoorklassement wordt uitgereikt op ons jaarlijkse clubfeest.

Let op! Om in aanmerking te komen dien je zelf een prestatieblad in te vullen en te mailen naar onze klassementsverantwoordelijke Bart Aers. (klassementen@asrieme.be)

Regelmaat wordt beloond

het regelmatigheidsklassement

p

Beloning voor atleten die geregeld aan wedstrijden deelnemen.

t

Het regelmatigheidsklassement loopt over een volledig atletiekjaar. Als je daarin aan ten minste dertien wedstrijden deelneemt word je al geklasseerd. Daarbij mag je veldlopen, indoor- en outdoorwedstrijden combineren  Per wedstrijd verdien je één punt. Je kan maximaal twintig punten vergaren. Elk punt komt overeen met een symbolische waarde van €1,00.

Om in aanmerking te komen hoef je zelf niets te doen. Onze klassementsverantwoordelijke Bart Aers (klassementen@asrieme.be) berekent of je in aanmerking komt.

Het regelmatigheidsklassement wordt uitgereikt op ons jaarlijkse clubfeest.

Individuele prestatievergoeding

p

Beloning voor jouw individuele prestaties.

t

Naast de vergoedingen in de verschillende klassementen kan je ook een premie krijgen voor de prestaties die je individueel levert. Behaal je een ereplaats op een kampioenschap, zet je een sterke tijd of afstand neer, werd je geselecteerd voor een interland, verbeterde je een Belgisch record of sta je hoog genoteerd in de nationale ranglijsten dan hangt daar ook een beloning aan vast.

Om aanspraak te maken op deze premie dien je wel zelf een speciaal prestatieblad in te vullen te bezorgen aan onze klassementsverantwoordelijke Bart Aers. (klassementen@asrieme.be)

De premies voor individuele prestaties worden uitgereikt op ons jaarlijkse clubfeest.

Forfaitaire kostenvergoeding

p

‘Vaste’ vergoeding voor atleten van hoog niveau.

t

Atleten die op hoog (inter)nationaal niveau presteren zorgen mee voor de uitstraling van de club. Om onze erkentelijkheid hiervoor uit te drukken krijgen zij een jaarlijkse vaste vergoeding. Deze wordt bepaald door de werkgroep financiën en hangt af van het niveau van de atleet.

Deze premie wordt uitgereikt op ons jaarlijks clubfeest.

Lidgeldkorting

p

Korting op het lidgeld wanneer je deelneemt aan Riemse activiteiten

t

Jeugdatleetjes die aan vier activiteiten van de club deelnemen krijgen €15 teruggestort. Kom je aan tien deelnames, waarvan minimaal vier clubactiviteiten, dan kan je zelfs €30 terugverdienen. Er is keuze te over: de kerstcross, eigen jeugdmeetings, de interregio, jeugd-ouderwedstrijd, oefenveldloop…

De lidgeldkorting vraag je jaarlijks aan het einde van het seizoen (oktober) aan door een formulier in te vullen en dit dan aan Bart Aers (klassementen@asrieme.be) te bezorgen. Het bedrag wordt vervolgens op je rekening overgemaakt.