Forfaitaire kostenvergoeding

'Vaste' vergoeding voor atleten van hoog niveau

Info

Atleten die op hoog (inter)nationaal niveau presteren zorgen mee voor de uitstraling van de club. Om hen hiervoor extra te ondersteunen krijgen zij een jaarlijkse vaste vergoeding.

Let op! Om aanspraak te maken op deze premie, vul je je prestaties in het prestatieblad in. Als atleet ben je zelf verantwoordelijk voor het correct invullen. We hebben criteria opgesteld waaraan de atleten moeten voldoen om transparantie te bieden. Indien je in aanmerking komt op basis van je prestatiebladen, neemt het bestuur met jou contact op. Ook als je niet in aanmerking komt voor een clubklassement, kan je nog steeds aanspraak maken op deze vergoeding.

Om in aanmerking te komen, stuur je je prestatieblad in voor 15 oktober. Op dit prestatieblad vermeld je zowel je outdoorwedstrijden, veldlopen, indoorwedstrijden, als individuele prestaties. Op deze manier kunnen wij voor jou berekenen of je in aanmerking komt. Het ingevuld prestatieblad stuur je door naar onze klassementsverantwoordelijke Mathias Van Herreweghe & Bart Aers.

Mathias Van Herreweghe & Bart Aers

Mathias Van Herreweghe & Bart Aers

Klassementsverantwoordelijke