Indoorklassement

Beloning voor je behaalde resultaten tijdens het indoorseizoen

Info

Je komt al in aanmerking als je aan ten minste twee verschillende disciplines en aan minimaal drie indoorwedstrijden deelneemt. Bij de jeugd wordt een klassement opgemaakt op basis van het aantal wedstrijden. Vanaf cadet wordt de World Athletics-scoringtabel gebruikt. De betere masters die de top drie halen bij de seniores worden eveneens opgenomen in het klassement van de seniores. Verbeter je een clubrecord dan krijg je extra punten.

Let op! Om in aanmerking te komen, moet je zelf je prestatieblad invullen. Als atleet ben je zelf verantwoordelijk voor het correct invullen. Dien na afloop van het indoorseizoen altijd een ingevuld prestatieblad in. Ook als je niet aan genoeg wedstrijden komt voor het klassement, kan je in aanmerking komen voor andere vergoedingen (regelmatigheidsvergoeding, lidgeldkorting, individuele prestatievergoeding of de forfaitaire kostenvergoeding).

Het prestatieblad vul je 2 keer in:

  • Eén keer voor 1 mei: op dat moment berekenen we het indoorklassement. Heb je ook veldlopen gelopen? Dan stuur je 1 prestatieblad in met zowel je indoorwedstrijden als je veldlopen.
  • Eén keer voor 15 oktober: dan stuur je zowel je outdoorwedstrijden, veldlopen, als indoorwedstrijden door. Op deze manier kunnen wij de andere vergoedingen berekenen voor jou.

Het ingevuld prestatieblad stuur je door naar onze klassementsverantwoordelijke Mathias Van Herreweghe.

Mathias Van Herreweghe

Mathias Van Herreweghe

Klassementsverantwoordelijke