Outdoorklassement

Beloning voor je behaalde resultaten tijdens het outdoorseizoen (zomer)

Info

Je komt al in aanmerking als je aan ten minste twee verschillende disciplines en aan minimaal zeven outdoorwedstrijden deelneemt. Bij de jeugd wordt een klassement opgemaakt op basis van het aantal wedstrijden. Vanaf cadet wordt de World Athletics- scoringtabel gebruikt. De betere masters die de top drie halen bij de seniores worden eveneens opgenomen in het klassement van de seniores. Verbeter je een clubrecord dan krijg je extra punten.

Let op! Om in aanmerking te komen, moet je zelf je prestatieblad invullen. Als atleet ben je zelf verantwoordelijk voor het correct invullen. Dien na afloop van het outdoorseizoen altijd een ingevuld prestatieblad in. Ook als je niet aan genoeg wedstrijden komt voor het klassement, kan je in aanmerking komen voor andere vergoedingen (regelmatigheidsvergoeding, lidgeldkorting, individuele prestatievergoeding of de forfaitaire kostenvergoeding).

Dien samen met je outdoorwedstrijden, ook al je indoorwedstrijden, veldlopen, individuele prestaties en jeugdactiviteiten nog eens in. Op deze manier kunnen we de andere vergoedingen berekenen voor jou.

Het ingevuld prestatieblad stuur je voor 15 oktober door naar onze klassementsverantwoordelijke Mathias Van Herreweghe.

Mathias Van Herreweghe

Mathias Van Herreweghe

Klassementsverantwoordelijke