Veldloopklassement

Beloning voor je behaalde resultaten in het veld

Info

Je komt al in aanmerking als je deelneemt aan ten minste zes veldlopen. Start je in meer veldlopen, dan tellen maximaal de acht beste mee. Afhankelijk van de wedstrijd zijn er meer of minder punten te verdienen. Alle veldlopen leveren punten op, maar veldlopen uit onze veldloopkalender zijn hoger gequoteerd. Ook CrossCups en kampioenschappen brengen meer punten op. Doe je aan onze oefenveldloop mee dan krijg je daar eveneens extra punten voor. Onze veldloopkalender vind je terug bij de documenten op deze pagina.

Let op! Om in aanmerking te komen, moet je zelf je prestatieblad invullen. Als atleet ben je zelf verantwoordelijk voor het correct invullen. Dien na afloop van het veldloopseizoen en outdoorseizoen altijd een ingevuld prestatieblad in. Ook als je niet aan genoeg wedstrijden komt voor het klassement, kan je in aanmerking komen voor andere vergoedingen (regelmatigheidsvergoeding, lidgeldkorting, individuele prestatievergoeding of de forfaitaire kostenvergoeding).

Het prestatieblad vul je 2 keer in:

  • Eén keer voor 1 mei: op dat moment berekenen we het veldloopklassement. Heb je ook indoorwedstrijden gelopen? Dan stuur je 1 prestatieblad in met zowel je veldlopen als je indoorwedstrijden.
  • Eén keer voor 15 oktober: dan stuur je zowel je outdoorwedstrijden, veldlopen, als indoorwedstrijden door. Op deze manier kunnen wij de andere vergoedingen berekenen voor jou.

Het ingevuld prestatieblad stuur je door naar onze klassementsverantwoordelijke Bart Aers.

Bart Aers

Bart Aers

Klassementsverantwoordelijke