Veldloopklassement

Beloning voor je behaalde resultaten in het veld

Info

Je komt al in aanmerking als je deelneemt aan ten minste zeven veldlopen. Afhankelijk van de wedstrijd zijn er meer of minder punten te verdienen. Alle veldlopen leveren punten op, maar veldlopen uit onze veldloopkalender zijn hoger gequoteerd. Ook CrossCups en kampioenschappen brengen meer punten op. Naast alle officiële veldlopen tellen ook het Clubkampioenschap, de Crosscup Relays en de mini-Kerstcross (jeugd) mee om aan de 7 veldlopen te komen, maar deze leveren wel geen punten op. Onze veldloopkalender vind je terug bij de documenten op deze pagina.

Let op! Om in aanmerking te komen, moet je zelf je prestatieblad invullen. Als atleet ben je zelf verantwoordelijk voor het correct invullen. Dien na afloop van het veldloopseizoen en outdoorseizoen altijd een ingevuld prestatieblad in. Ook als je niet aan genoeg wedstrijden komt voor het klassement, kan je in aanmerking komen voor andere vergoedingen (regelmatigheidsvergoeding, lidgeldkorting, individuele prestatievergoeding of de forfaitaire kostenvergoeding).

Het prestatieblad vul je 2 keer in:

  • Eén keer voor 1 mei: op dat moment berekenen we het veldloopklassement. Heb je ook indoorwedstrijden gelopen? Dan stuur je 1 prestatieblad in met zowel je veldlopen als je indoorwedstrijden.
  • Eén keer voor 15 oktober: dan stuur je zowel je outdoorwedstrijden, veldlopen, als indoorwedstrijden door. Op deze manier kunnen wij de andere vergoedingen berekenen voor jou.

Het ingevuld prestatieblad stuur je door naar onze klassementsverantwoordelijke Mathias Van Herreweghe & Bart Aers.

Mathias Van Herreweghe & Bart Aers

Mathias Van Herreweghe & Bart Aers

Klassementsverantwoordelijke