11 Riem-atleten trokken naar de crosscup in Roeselare.

Bij de benjamins meisjes geen voorlopers meer, dus konden onze deelnemertjes van bij de start voluit lopen. Ella Moulin pakte de overwinning en ook Aline Van de Sompel wist als 8e een top 10-plaats te veroveren.

Bij de eerstejaars pupillen meisjes nestelden onze 2 vertegenwoordigers zich meteen voorin. Heleen Van Parys greep uiteindelijk het zilver. Elise Van de Sompel werd knap 5e.

Bij de eerstejaars pupillen jongens zagen we Tibo Van Parys naar een knappe 16e plaats lopen en bij de eerstejaars miniemen meisjes greep Elise Van Parys de 19e plaats.

Slechts 6 dames aan de start bij de dames W50, met daarbij wel 2 Riem-dames. Hilde Vanhessche mocht het podium op voor de zilveren medaille. Christine De Roose greep maar net naast een podiumplaats.

Bij de masters heren M50 telden we 33 deelnemers. Luc Dellaert plaatste zich mooi in de eerste helft van het deelnemersveld met een 16e plaats. Eric Claus werd knap 28e.

Veerle Van Campenhout (W45) ging van start in de korte cross dames. Ze eindigde als 30e en blikte tevreden terug op haar wedstrijd.

Proficiat aan alle deelnemers!