Op zaterdag 2 april stond de eerste interregio van het zomerseizoen 2022 op het programma. Het was al even geleden. De edities van 2020 en 2021 gingen, om de gekende reden, niet door.

In Deinze verdedigden, in de bittere koude, 20 jeugdatleetjes onze clubkleuren. Benjamins Heleen, Elodie, Louka, Alexine, Eloise, Robbe, Yaro en Tiago togen eerst aan het werk. Zij zetten puike prestaties neer en beleefden alweer veel atletiekplezier.

12 atleetjes vanaf pupil werkten een 4- of 5-kamp af.

Bij de pupillen meisjes pakte Elise Van Parys de 8e stek, werd Amélie Van Gelderen 11e en eindigde Elene Van Damme als 25e, dit op 29 deelnemers. Hiermee pakten onze meisjes de 3e plaats in het verenigingklassement.

4 stoere Viking-pupillen jongens streden voor een mooie totaalplaats op hun vierkamp. Matteo Van Renterghem klasseerde zich heel knap als 6e, dit op 35 deelnemers. Ook Neo Verleure -17e, Lars Marlier – 19e en Adam Einauan – 31e toonden hun veelzijdigheid. Een 4e stek was het resultaat in het verenigingsklassement.

3 miniemen meisjes namen deel aan de vijfkamp. En hier pakte Alessandra Vermote een knappe derde podiumplaats. Cato Marlier werd 6e, Flore De Rijcke 13e en Kato Carré 21e. 28 deelneemsters verschenen hier op het uitslagenblad. Riem werd puik 2e in het verenigingsklassement.

1 miniem jongen ging de strijd aan met 24 andere deelnemers. Seppe Goudepenne zette 5 mooie prestaties neer en eindigde zo als 21e. Sterk!

Proficiat aan alle deelnemers!

Volgende wedstrijd wordt de Beker Van Vlaanderen : zaterdag 9 april voor pup en min meisjes en zondag 10 april voor pup en min jongens.