30 jeugdatleten trokken dit weekend naar verschillende wedstrijden.

Miniem Lenie Wauters koos zaterdag voor de wedstrijd in Lebbeke waar ze twee keer (hoog en 150m) het podium op mocht voor de bronzen medaille..

De grootste delegatie Riem-atleten was actief in Brugge. In de voormiddag zagen we hier de kangoeroes Robbe Hellemans, Eloise Vvan Damme en Josse De Wever knappe prestaties neerzetten. Bij de benjamins braken Amber Baetens, Nimke Devos, Bosofia Goossen, Elene Van Damme, Mila Van de Voorde, Bavo Moens, Warre De Wever, Sep Degrande, Aymeric De Kesel, Odiel Pieters, Briek Verdegem, Klaas Coucquyt, Tuur Dequidt en Tijs Van de Velde een pak persoonlijke records. Na de middag stond er een meerkamp op het programma. Miniemen Seppe Goudepenne en Alessandra Vermote werkten een vijfkamp af. Alessandra pakte een puike top 10-plaats. Bij de pupillen verdedigden Neo Verleure en Helena Keymolen onze clubkleuren.

Nog op zaterdag trokken 5 Riem-jeugdatleten naar Deinze. Bij de pupillen toonden Stan Haegeman, Daan Raes, Sienna Meganck en Famke Verhamme hun vooruitgang. Stan Haegeman brak zijn PR ver. Famke Verhamme verbeterde zich op de 1000m. Ook minieme Gien Haegeman kwam sterk voor de dag.

Zondagmorgen waren Bosofia Goossen en Klaas Coucquyt onze vertegenwoordigers op de meeting in Beveren. Na de middag zetten pupillen Jason en Levi Saey een PR neer op de 60m horden en verbeterde Djavo De Pauw zich bij het kogelstoten en het verspringen.