Op 24 oktober werd niet alleen voor de jeugd het veldloopseizoen geopend. Ook de oudere atleten mochten na een lange onderbreking door ‘je weet wel’ eindelijk weer de cross-spikes aanbinden. Onze masters dames Linda Hermans, Annelies Van Hoecke en Anneleen Vande Riviere zagen het alvast helemaal zitten en gingen met de overwinning aan de haal. Maar ook de cadetten jongens met Louis Van Daele, Miro De Smet en Helder De Baere behaalden een knappe vijfde plaats.

Cadetten meisjes: Louisa De Kesel, Britte Muylaert en Flore Vergote werden achttiende. (54)

Scholieren meisjes: Kiara Moens, Lise Mussely en Lisa Van Bossche werden vijfentwintigste. (40)

Scholieren jongens: Niels De Pauw, Xylian Meyvaert en Xander Sesselle werden zeventiende, Ewoud Verkaaik, Tibo Welvaert en Ferre Danschutter werden vijvenveertigste. (48)

Juniores jongens: Rune Baeke, Daan Bostyn en Kilian Moens werden elfde. (37)

Seniores vrouwen: Anna Servuygina, Lara Hemelsoet en Lien Langeraert werden zeventwintigste. (70)

Seniores mannen: Thibaut Temmerman, Joachim Bafort en Brecht De Meulenaere werden achtentwintigste. (93)

Masters vrouwen: Hilde Vanhessche, Tamara Van Vooren en Mieke Suys werden zevende, Elke De Vreese, Nadia De Rycke en Joke De Vreese werden negende, Christine De Roose, Yelva Leune en Marijke Van Bossche werden dertiende en Liesbeth De Vos, Veerle Van Campenhout en Carine Van Hulle werden veertiende. (23)

Masters mannen: Geert Martens, Lieven Van Bossche en Xavier Rondas werden tiende en Eric Claus, Luc Dellaert en Jan De Kesel werden negendertigste. (49)