In de hoogstaande meeting op de gekende “Nacht van de atletiek” mochten we enkele merkwaardige prestaties noteren.

            Kilian Moens die aan een heel sterk seizoen bezig is ruilde nu de steeple en … zijn sterke 1500m die hij voor eigen publiek liep in 4’19”22 koos hij nu voor het snellere werk op de 800m. Zijn doel was minstens zijn PR verbeteren. En of hij het goed deed. Naar eigen zeggen nam hij een voorzichtige start en liep daarna een vlotte 800m die strandde na 2’07”63. Hij verbeterde hiermee zijn PR met liefst meer dan 10”.

Katrijn Van Hoecke was gebrand op een sterke 1500m. Nadat ze een weekje eerder al te tonen gaf op het BK alle cat. dat de vorm aan het komen was. En.. aangezien ze net niet de finale haalde wilde ze bewijzen dat ze beter kon dan haar toen gelopen 4’38”73. In een sterk gezelschap liep Katrijn een dijk van een wedstrijd, goed verdeelt en voor de gelegenheid gecoacht door Lien Langeraert  verpulverde ze haar vorig PR (4’37”67) met bijna 5”. En of ze daar tevreden mee was. Het werd 4’32”95. Een prestatie om in te kaderen als je het mij vraagt!!!

Rune Baeke zagen we verschijnen aan de start van de 800m. Na een klein dipje in het voorjaar staat hij er weer helemaal. En dat bewees onze junior uit Assenede met een mooie 1.58.10.