Net als bij de kan/ben mochten we in Maldegem supporteren voor een ruime RIEM-delegatie!

4 min. jongens melden zich in aan om onze clubkleuren te verdedigen op de 80m, de 300m, het discuswerpen en het verspringen. Bavo Moens, Briek Stas, Briek Verdegem en Warre Verdegem toonden hun vechtlust en zetten tal van persoonlijke records neer. Een top 10-plaats ging naar Bavo Moens die met 48.42s stek 8 greep.

Bij de pup jongens zagen we Julôt Van Hyfte, Briek Saey, Tibo Van Parys, Over-Larson Vereecke, Aster Stas en Wout van Hamme in actie. Voor hen stond de 60m, kogelstoten en het verspringen op het programma. Onze atleten scoorden allen knap! Julôt greep net naast het podium met een kogelsprestatie van 7.20m. Sterk!

Amélie Van Gelderen, Maud De Pauw, Amber Batens en Elise Van Parys kozen voor de 80m, de 300m, het discuswerpen en het verspringen. Ze zetten allen puike prestaties neer! Amélie kwam heel dicht in de buurt van het podium met haar 11.75s op de 80m. Maud was in haar eentje goed voor 4 nieuwe PR’s!

Met Elodie Van Gelderen, Fien De Smet, Mila Van de Voorde, Zoë Van Heuverswyn, Febe Batens, Elise Van de Sompel, Gloria Moens, Heleen Van Parys en Leonie Verhamme waren onze pupillen meisjes alweer heel sterk vertegenwoordigd. Zij namen deel aan de 60m, vortex en hoogspringen. Met een worp van 25.51m met de vortex mocht Heleen zelfs het podium op!!

Proficiat aan al onze atleten!