Modder, modder en nog eens modder! Dat was de samenvatting van de crosscup in Roeselare! 5 Riem-masters streden er voor een mooie plaats! Ze genoten allen van de modder en zetten puike prestaties neer!

Bij de masters dames zagen we Hilde Van Hessche, Mieke Suys en Christine De Roos aan het werk in een groep van 24 atletes. Zowel Hilde – 8e als Mieke – 10e haalden een top 10-plaats. Hiermee werd Hilde eerste masters W50 en Mieke 3e. Hoewel er geen afzonderlijk podium was voorzien, kropen onze atletes toch het podium op voor de foto! Ook Christine De Roose liet een sterke indruk. Zij werd 19e en eindigde als 3e bij de W55.

Bij de heren was het uitkijken naar Luc Dellaert. 66 atleten namen hier de start. Luc liep een mooie wedstrijd en eindigde als 44e. Hiermee won hij in de categorie M60.

Veerle Van Campenhout had eerder op de dag al haar wedstrijd gelopen. Zij koos voor de korte cross. Tussen de veel jongere dames werd ze 46e. (50 dames namen de start.) Ze werd 2e van de 3 masters dames. Deze wedstrijd kreeg nog extra spankracht door de hagelbui tijdens de eerste ronde.