Succesvol Vlaams kampioenschap veldlopen!

Op zondag 12/2 namen 14 Riem-atleten deel in Diest. Ze trokken huiswaarts met knappe prestaties!

Bij de miniemen jongens toonde Charles Van Daele zijn goede conditie met een 25e stek/59.

92 atleten stormden het veld in bij de cadetten jongens. Louis Van Daele wist zich te onderscheiden op plaats 13, als 5e tweedejaars. Als 33e liep Lars Van der Leene over de meet. Hij werd sterk 6e eerstejaars.

3 dames >50 streden voor de medailles. Hilde Vanhessche/W50 veroverde de zilveren medaille bij de dames W50. Nadia De Rycke werd hier mooi 4e. Nog een 4e plaats ging naar Christine De Roose/W55.

Van de 74 scholieren heren droegen er 3 het Riem-T-shirt. Helder De Baere werd knap 30e en zo 11e eerstejaars. Enkele tellen later eindigde Xander Sesselle als 34e en als 13e bij de tweedejaars. Ook Xylian Meyvaert mocht best tevreden zijn als 20e tweedejaars.

Een tweede zilveren medaille voor RIEM kwam op naam van Luc Dellaert bij de M60.

Junior Daan Bostyn heeft er een erg sterk seizoen opzitten. Op Vlaams niveau leverde dit een 10e stek op, meteen een geslaagde repetitie voor het BK op 26/02.

Zilveren medaille nummer 3 ging naar master Xavier Rondas/M40.

Bij de senioren dames zagen we op televisie de knappe wedstrijd van Katrijn Vande Riviere en Jolien Van Hoorebeke. De langere afstand vormt duidelijk geen probleem voor beiden. Katrijn miste maar nipt een podiumplaats en ook Jolien/7e is aan een opmerkelijk seizoen bezig.

Proficiat aan atleten en trainers!!