9 pup/min trokken op paasmaandag naar de paaseierenmeeting on Sint-Niklaas. Er sneuvelden meteen persoonlijke records op de verschillende disciplines.

Zoe, Heleen, Eloise en Elodie wonnen de 4 X 60m aflossing bij de pup meisjes. Ook Amelie, Maud, Elene en Elise vormden een aflossingsploegje en zetten een knappe prestatie neer op de 4 X 80m min meisjes. Julot was onze enige vertegenwoordiger bij de pup jongens en liep, sprong en gooide zich in de kijker.

Voor aanvang van de wedstrijd voor pupillen en miniemen gingen 3 benjamins aan de slag. Van de mama van Louise en Marcel ontvingen we onderstaand verslagje:

Als eerste discipline stond hoogspringen op hun programma. Alle 3 onze atleetjes – Marcel, Louise en Febe – sprongen vlotjes over de 80 cm. Helaas mochten ze niet verder proberen, aangezien ze gestart waren met een starthoogte van 65cm. Hierna mochten ze elk drie keer met de Vortex gooien. Vervolgens stonden beide meisjes samen aan de start voor hun 40m sprint. Louise klokte als eerste af met een snelle tijd van 7.11 en Febe snelde als tweede over de meet met een knappe tijd van 7.5. Marcel liep net zoals zijn zus een mooie tijd van 7.1. Als laatste op hun meerkampprogramma hebben ze nog een 800m gelopen, waarbij ze alle drie knap vooraan finishten en in elkaars buurt bleven lopen.

Proficiat aan alle deelnemers!