21 juli 2021

}

16:00

Athletics Classic Meeting – Gouden 3000 -Grote Prijs Garage Ben De Zutter

door

Meer info: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/35035/

De winnaars in het overall-klassement worden in de loop van het weekend gecontacteerd en mogen hun bonus dan begin augustus op de rekening verwachten.

Dank aan alle aanwezigen, atleten, trainers, supporters, sympathisanten, vrijwilligers, medewerkers,… om er weer een mooie atletiekavond van te maken.

De winnaars in het overall-klassement zijn bekend. Zij krijgen binnenkort een mail om hier nogmaals persoonlijk van op de hoogte te worden gesteld. De premie/bonus wordt daarna op de rekening gestort.

Sportcentrum Hoge Wal
Guldensporenlaan 36
9940 Ertvelde

Hazen voorzien in alle afstandsnummers. Geldprijzen voor podia AC, premies voor 3000m en overall-bonussysteem.
Vooraf inschrijven verplicht t/m 18/7/21

Extra proeven:
- 800m AMH mixed
- 400m wheelers mixed

Toegang voor publiek: Inkom: €5,00 (met gratis tombola)

Wij organiseren…

Laatste wedstrijdverslagen

Thomas Van Herreweghe breekt oud CR in Deinze

Zaterdag vond in Deinze een ACM plaats. Heel wat Riemenaren namen deel. Meest opvallende prestatie kwam op naam van Thomas Van Herreweghe. Hij aasde al langer op het juniores-CR in de 200m en in Deinze slaagde hij er eindelijk om de oude besttijd van Bart Valent uit...

Lees meer

Belgische titel voor masters dames 4x800m

Zondag vond in Jambes het BK estafetten plaats. Onze masters dames behaalden een schitterende eerste plaats en bleven daarenboven ook maar een zuchtje van hun eigen BR verwijderd. Anneleen Vande Riviere mocht de spits afbijten. Het was al een eeuwigheid dat ze nog...

Lees meer