75e Augustijn Kerstveldloop

Memorial Tom Compernolle

Zet je spikes klaar en bereid je voor op een onvergetelijk veldloop! Op 30 december organiseren we op het Sportcentrum Hoge Wal in Ertvelde de 75e editie van de Augustijn Kerstveldloop / Memorial Tom Compernolle. Het belooft een dag vol sportiviteit, doorzettingsvermogen en feestelijke sfeer te worden.

Schrijf je nu in en maak je klaar om het jaar sportief af te sluiten op de 75e Augustijn Kerstveldloop / Memorial Tom Compernolle. We zien je aan de startlijn voor een onvergetelijke dag vol veldloop-avontuur! 

Praktische info

  • Datum: 30 december
  • Plaats: Sportcentrum Hoge Wal, Ertvelde
  • Ingangsprijs toeschouwers: gratis

Volksveldloop

Om 11u00 start (ter plaatse inschrijven in het secretariaat). Er is een extra prijs voorzien voor de best verklede loper!

Inschrijven

Inschrijvingsgeld: €5 per persoon. Riemse atleten nemen gratis deel. Inschrijven verlopen enkel maar via atletiek.nu, er is geen inschrijvingsmogelijk ter plaatste. Bij annulatie door de atleet of organisatie wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. 

Verplicht aanmelden op het secretariaat (vanaf JUN) is noodzakelijk ivm mogelijke dopingcontrole.

Alle atleten die niet in het bezit zijn van een startnummer kunnen enkel starten met een papieren startnummer, af te halen in het secretariaat.

Parkeren

Gelieve rekening te houden met de geldende parkeerregels en reglementair te parkeren. In enkele omringende straten is er immers een parkeerverbod geïnstalleerd.