Op zondag 23/10 werd het veldloopseizoen op gang geschoten. Met in totaal 105 RIEM-atleten waren we sterk vertegenwoordigd. 3 keer pakte een RIEM-team een podiumplaats!

3 RIEM-kangoeroes beten in ‘De sterren van morgen’ de spits af! Met veel durf streden zij voor elk plaatsje. Trots mochten zij een medaille om de hals.

Ondertussen stonden 3 teams benjamins meisjes klaar voor hun aflossingswedstrijd. We zagen knappe prestaties van al onze deelnemertjes. Na afloop mochten Eloïse Van Damme, Alexine Rondas en Ella Moulin zelfs het podium op met een 3e stek! Febe Baetens, Heleen Van Parys en Maité Van Hyfte vinden we mooi als 5e terug in de uitslag. Ook team 3 met Fien De Smet, Gloria Moens en Alixe Hellemans mocht tevreden zijn met een 21e plaats op 38 ploegen.

Onze benjamins jongens hadden de wedstrijd van de meisjes goed bekeken. Ook zij pakten 2 top-tien plaatsen. Henri Van Daele, Julôt Van Hyfte en Yaro De Weweire werden 8e. Even later liep Robbe Hellemans als 10e over de meet nadat clubmakkers Timo Cocquyt en Aster Stas ook al een mooie wedstrijd liepen. August Matthys, Renaud Stas en Tiago De Pauw werden knap 39e, dit op 50 teams.