Ook onze benjamins hadden duidelijk zin in deze minicross. Vorige keer legden ze 840m af. Nu stond er een langere afstand op het programma : 1100m.

Bij de eerstejaars meisjes stonden de zelfde atleetjes op het podium als tijdens de vorige minicross, al was dat wel in een andere volgorde. Rosanne Tavernier pakte dan wel terug de zege maar Elodie Van Gelderen -2e en Minne Rogiers -3e wisselden van podiumplaats.

Ook bij de tweedejaars zagen we de zelfde meisjes voorin lopen. Elise Van Parys ging van in het begin voor de zege en haalde die ook. Haar tweede gouden plak is binnen. Opnieuw zilver was er voor Amber Baetens. De meisjes werden dit keer vergezeld door Marie De Neve, op het podium. 

Ook Jarne Meiresonne slaagde er in zijn zege te hernieuwen, dit bij de eerstejaars benjamins jongens. Mauro Rouges en Tuur Dequidt kaapten hier het zilver en het brons weg. 

De één jaar oudere jongens maakten er opnieuw een spannende strijd van. Uiteindelijk pakte Briek Stas de gouden plak. Sep Degrande werd puik 2e. Bavo Moens, vorige keer nog 4e, mocht nu wél het podium op. 

Proficiat aan al onze benjamins!